Magical Pride

Grijp de agenda: eerste LHBTQ-evenement in Disneyland Paris

10 december 2018, Lars Kamp, 1 minuut

Save the date! 1 juni 2019 staat het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 02.00 uur in het teken van de LHBTQ-gemeenschap.

Disneyland Paris organiseert volgend jaar voor de eerste keer een officieel LGBTQ-evenement. Het evenement zal ‘Magical Pride’ gaan heten als een variant op de Gay Pride. Er is al eerder een soortgelijk evenement geweest in Disneyland Paris, georganiseerd door een Engelse touroperator. De Magical Pride daarentegen staat voor het eerst als een officieel Disney-evenement op de agenda. “Magical Pride is vooral bedoeld voor leden van de LGBTQ-community en hun vrienden en familieleden, maar iedereen is van harte welkom”, vermeldt de website van Disneyland Paris.

Op de avond zelf zijn er verschillende dingen die je kan gaan ondernemen. Zo zal er (uiteraard) een exclusieve parade zijn: de ‘Magical March of Diversity’. Daarnaast zijn er karaoke-wedstrijden, optredens, fotolocaties en meet-and-greets met Disney-figuren. Mocht je toch meer in de stemming zijn voor achtbanen en andere attracties, dan zijn die natuurlijk ook gewoon geopend.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau