Tom of Finland ken je van de pikante tekeningen, die werden gemaakt door de kunstenaar die werkte onder dat pseudoniem. Touko Laaksonen was zijn echte naam. Hij leefde van 1920 tot 1991 en zijn homoërotische fetisjkunt werd in de jaren vijftig gecensureerd in de VS. Vanaf de jaren zeventig werd hij mainstream onder de gay community. Na zijn dood is zijn werk altijd populair gebleven. Een aantal jaar geleden is het leven van Tom of Finland verfilmd.

Cadeautjes
Op de website van Tom of Finland is een uitgebreide collectie spullen te vinden die leuk zijn om cadeau te geven. Voor de gevorderde fetisjlover is er ook een ‘water sports sheet’ dat je over je eigen hoeslaken spant als dat niet al te vies mag worden, maar daarover gaat het hier niet.  Want de kussens en dekbedhoezen staan weliswaar vol kinky Tom of Finland-plaatjes, je kunt je schoonmaakster gewoon de slaapkamer in sturen.

Alhoewel… Sommige plaatjes zijn voor sommige mensen toch iets te heftig. De manier waarop de leerman zijn matroos vastgrijpt op het onderstaande kussen, bijvoorbeeld. Terwijl de handdoek dan wel weer prima zou kunnen.

Afijn, de collectie van Tom of Finland vind je te midden van allerlei andere merchandise op de officiële website. Hier alvast een paar voorbeelden.