Wat een hunk

Wow: Queer Eye’s Antoni’s laatste Calvin Klein-fotoshoot is hot

Leestijd: < 1 min

Antoni Porowski laat bijna niets aan de verbeelding over in een nieuwe fotoshoot. Damon Baker schoot de plaatjes in zwart/wit en die zien er prachtig uit. Wat een knapperd.

In Queer Eye is Antoni Porowski de rol van culinair expert. Ook is hij een echte wijnkenner. Zijn Poolse ouders woonden in het Canadese Montréal, waar hij later psychologie studeerde. Eenmaal verhuisd naar New York, besloot Antoni dat hij acteur wilde worden. Na een aantal kleine filmrollen kwam Queer Eye op zijn pad. Dat programma won in september een Emmy Award in de categorie Outstanding Structured Reality Program.

Op zijn Instagram-account maakt Antoni heel veel selfies en deelt hij foto’s waarop hij bijna altijd zelf in beeld is. De foto’s die Damon Baker nu van hem heeft gemaakt zijn van een andere categorie: op sommige foto's is Antoni te zien in slechts een Calvin Klein-slip en verder niets. Dit is overigens geen officiële campagne voor het ondergoedmerk, maar gewoon gratis reclame. Want wil je nog meer met zo’n model?

Achter het onderstaande plaatje zitten alle zeven foto’s verscholen. Klik op de pijltjes links en rechts in beeld om ze allemaal te zien.

Een bericht gedeeld door (@damon_baker) op

Een bericht gedeeld door (@antoni) op

Een bericht gedeeld door

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS