Miley Cyrus zingt de kerstklassieker ‘Merry Xmas (War Is Over)’

Doet ze gewoon even

17 december 2018, Winq redactie, 3 minuten

Vergeet de versie van Vanessa met haar kindertjes (of het origineel van John Lennon & Yoko Ono), want Miley Cyrus heeft samen met Mark Ronson een nieuwe versie opgenomen van de kerstklassieker ‘Merry Xmas (War Is Over)’. Hiermee steekt ze zowel Vanessa als John Lennon naar de kroon.

Miley Cyrus is het wel gewend om bekende klassiekers naar haar hand te zetten. Zo zong ze Dolly Parton bijna van de sokken met haar versie van ‘Jolene’, maakte ze iets fraais van Paul Simons ’50 Ways To Leave Your Lover’ en zong ze samen met Ariana Grande het van Crowded House bekende ‘Don’t Dream, It’s Over’.

Voor het nieuwe album van Mark Ronson maakten Miley en hij al het fraaie ‘Nothing Breaks Like A Heart’. Dat is kennelijk goed bevallen, want nu hebben ze ‘Merry Xmas (War Is Over)’ gecoverd. Miley is lang niet de eerste, want het lied is door de jaren heen behoorlijk uitgekauwd. Toch zijn we blij met deze nieuwe versie.

Want vergelijk Miley maar eens met Vanessa, die ruim vijftien jaar geleden al haar kindertjes feestelijk aankleedde én liet meezingen op haar versie van het lied.

Update: inmiddels is er ook een live-versie!

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau