Ed scheurt het hele land door in zijn truck en daardoor heeft hij een onregelmatig leven. Daten is daarbij niet altijd even gemakkelijk. Om toch aan de man te komen, heeft hij zich opgegeven voor Trucker Zoekt Vlam, een online programma dat wordt gepresenteerd door Gwen van Poorten en te zien is op de website van het Algemeen Dagblad.

Ed is een vrolijke jongen die het nog best lastig vindt om te daten. Dat is te zien in de video’s waarin hij op speeddate gaat met Dennis, Johnny, Thomas en Wesley. Een van de titels van de video’s luidt: “Trucker Ed staat garant voor ongemakkelijke momenten.” En dat is te zien.

Het is ook wel aandoenlijk als je ziet wat voor activiteiten de heren ondernemen. Met Johnny speelt hij Monopoly, met Dennis neemt hij een duik in een zwembad en Wesley neemt hij mee uit karten.

Inmiddels staan er een stuk of zes filmpjes online en wordt het tijd voor trucker Ed om een keus te maken uit de vier kandidaten. Hoe dat afloopt? Dat zie je in de volgende aflevering van Trucker Zoekt Vlam, die binnenkort is te vinden op AD.nl.