Dit zijn de gay hotspots van Gelderland

Winq zet ze allemaal op een rijtje

Leestijd: 3 minuten - door Lars Kamp op 01 januari 2020

In 2022 komen de EuroGames naar Nijmegen, tijd om te checken wat de gay hotspots van Nijmegen en andere steden in Gelderland zijn. 

Arnhem 

De Roze Bunker

De Roze Bunker is een bar in het pand van COC Midden-Gelderland. Ze organiseren wekelijks activiteiten, zo zijn er avonden voor vluchtelingen, maar ook themafeestjes. 

Café Colours 

Colours is een populaire gaybar in het hartje van Arnhem. Ze organiseren er veel themafeesten, maar je kunt er ook gewoon langsgaan voor een kleine borrel. 

Gay uitgaan in Nijmegen
Foto: ThomTom

Steamworks

Steamworks is een van de meeste bekende sauna’s van Gelderland. Op de website vind je welke events er allemaal de komende tijd georganiseerd worden. 

Nijmegen

Chaps 

Cruising bar Chaps is alleen voor mannen. Je hoeft geen geld te betalen om binnen te komen, maar het is wel zo netjes een aantal drankjes te bestellen. 

Bar de Regenboog

De Regenboog zit al in Rotterdam en Eindhoven, nu is er ook een vestiging in Nijmegen. "Wij hebben gekeken naar locaties in Utrecht en Nijmegen en we kozen uiteindelijk voor Nijmegen", vertelt de eigenaar tegen OpenRotterdam. "We gaan hier hetzelfde doen als in Rotterdam en Eindhoven. We geloven namelijk niet in het oude concept van de gaybar, het moet allemaal veel gemengder. Net als in Eindhoven zitten we in Nijmegen in een heterostraat." 

Lees ook de reportage ‘De koningin van nachtelijk Nijmegen’ 

Marcus-Antonius 

In danscafé Marcus-Antonius kun je terecht voor gezelligheid, een lekker drankje of versnaperingen en niet te vergeten om te dansen. Via de digitale jukebox vraag je al je favoriete nummers aan. 

Shout Wageningen tijdens Utrecht Pride
Shout Wageningen tijdens Utrecht Pride

Wageningen

Shout

Shout is de LHBTQ-studentenvereniging van Wageningen. Gelukkig zijn er ook feestjes toegankelijk als je niet in Wageningen studeert. 

Coverbeeld: ThomTom

Volg je ons al op Instagram?

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 105

Deze keer: Erik Mouthaan, vaders uit de kast en win een toptv

Neem een abonnement

Geef cadeau