Dit zijn de queer hotspots van Gelderland

Winq zet ze allemaal op een rijtje

Leestijd: < 1 min

Wat zijn de queer hotspots van Gelderland? Van Café Colours in Arnhem tot Bar de Regenboog in Nijmegen: tijd om jouw avondje uit te plannen. 

Arnhem 

Café Colours in Arnhem 
Café Colours is een populaire queer bar in het hartje van de gezellige stad Arnhem. Er worden met grote regelmaat feesten georganiseerd, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon langsgaan voor een kleine borrel. 

Gay uitgaan in Nijmegen
Foto: ThomTom.

Sauna Steamworks in Arnhem
Sauna Steamworks is een van de meeste bekende gay sauna’s van Gelderland. Op de website vind je welke events er allemaal de komende tijd georganiseerd worden. 

Nijmegen

Bar de Regenboog in Nijmegen
Bar de Regenboog zit al in Rotterdam en Eindhoven, nu is er ook een vestiging in Nijmegen. "Wij hebben gekeken naar locaties in Utrecht en Nijmegen en we kozen uiteindelijk voor Nijmegen", vertelt de eigenaar tegen OpenRotterdam. "We gaan hier hetzelfde doen als in Rotterdam en Eindhoven. We geloven namelijk niet in het oude concept van de gaybar, het moet allemaal veel gemengder. Net als in Eindhoven zitten we in Nijmegen in een heterostraat." 

Café Marcus-Antonius in Nijmegen
In danscafé Marcus-Antonius kun je terecht voor gezelligheid, een lekker drankje of versnaperingen en niet te vergeten om te dansen. Via de digitale jukebox vraag je al jouw favoriete nummers aan. 

Wageningen

Shout in Wageningen
Shout is de queer studentenvereniging van Wageningen. Gelukkig zijn veel van de feestjes ook toegankelijk als je niet in Wageningen studeert. 

Ken jij nog een leuke andere gay hotspot in Gelderland? Tip ons via redactie@winq.nl.

Shout Wageningen tijdens Utrecht Pride
Shout Wageningen tijdens Utrecht Pride.

Coverbeeld: ThomTom

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS