Queer as Folk komt terug op tv

Leestijd: < 1 min

Goed nieuws voor de fans van Queer as Folk: de serie keert terug naar tv. De bedenker van de oorspronkelijke Britse serie gaat aan de slag met een nieuwe serie waarin een groep vrienden centraal staat.

De originele Queer as Folk-serie ging over drie gay mannen die woonden in Manchester. De serie bestond uit tien afleveringen, die werden uitgezonden in 1999 en 2000. Aiden Gillen, Craig Kelly en Charlie Hunnam speelden de hoofdrollen. Later volgde een Amerikaanse remake met Gale Harold, Randy Harrison, Hal Sparks, Peter Paige en Scott Lowell. Van de Amerikaanse versie zijn vijf seizoenen gemaakt.

Tragedie
Filmsite Variety bericht nu over een reboot van Queer as Folk. Russell T. Davies, de bedenker van de originele serie, is aangetrokken als producent. De nieuwe serie zal niet teruggrijpen op de oude karakters, maar bestaat uit een compleet nieuwe cast. In de serie staat een groep vrienden centraal die zich volop storten op het uitgaansleven. Wanneer ze te maken krijgen met een tragedie, krijgen ze veel steun binnen de gemeenschap.

Welke acteurs zullen meespelen en wanneer de nieuwe Queer as Folk te zien zal zijn, is nog niet bekend. Maar zodra we meer weten, lees je het hier.

Powered by Labrador CMS