Winq ♥︎ Rituals

The Ritual of Yalda

21 december 2018, Winq redactie, 1 minuut

Rituals brengt deze winter een limited edition lijn uit: The Ritual of Yalda. Geïnspireerd op het eeuwenoude Perzische feest waarop familie en vrienden samenkomen om gelukswensen voor het nieuwe jaar te doen.

Tijdens deze jaarlijkse traditie wordt het overgebleven zomerfruit zoals granaatappel en watermeloen gegeten, wat extra energie geeft voor de koude en donkere wintermaanden.

De collectie biedt warmte, licht en ontspanning tijdens de langste nachten van het jaar, dankzij de warme, kalmerende geur van granaatappel en het verfrissende aroma van watermeloen. Granaatappel en watermeloen staan van oudsher bekend om hun antioxidanten en verzachtende werking op de huid. Zo blijft de huid de hele winter mooi.

Winq Loves Rituals: fulfill your wish box
Fulfill Your Wish Box

Tijdens het Yalda-ritueel zit men rond een korsi (een lage verwarmde tafel) terwijl er gedichten worden voorgelezen van de 14e-eeuwse mystieke dichter Hafez. Daarna mag iedereen een wens doen. Om deze bijzondere traditie te vieren, heeft Rituals een Fulfill Your Wish Box gemaakt.

Deze bestaat uit een keramieken kom, geparfumeerd wenspapier en lucifers. Scheur een velletje papier uit het boek, schrijf je wens of voornemen op, steek het papier aan en blaas het vlammetje dan zachtjes uit. Door het smeulende papier komen de oliën vrij die een heerlijke geur verspreiden.

Verwen jezelf!
Natuurlijk kun je je geliefden óf jezelf ook extra verwennen met de Limited Edition Gift Set. Deze luxe bewaardoos bevat The Ritual of Yalda Foaming Shower Gel, Body Cream, Scented Candle en Bath Bomb.

The Ritual of Yalda is nu verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 116

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau