Winq ♥︎ Disney

Ga jij dit jaar mee naar Magical Pride at Disneyland® Paris?

Was het maar vast juni...

Leestijd: 2 minuten - door Winq redactie op 17 januari 2019

Disney fans opgelet: van 31 mei t/m 2 juni 2019 organiseert Disneyland® Paris namelijk voor het eerst in de geschiedenis van het resort zelf de Magical Pride. Het belooft een schitterend spektakel te worden.

Ruim voordat de eerste Pride-festiviteiten in o.a. Amsterdam en Rotterdam losbarsten, bijt Disneyland® Paris het spits af met haar allereerste eigen Magical Pride. Het evenement vond reeds een aantal keren plaats in samenwerking met Manchester Pride, maar in 2019 neemt het resort voor het eerst zelf de touwtjes in handen.

Wat kun je verwachten?

Het Magical Pride-pakket omvat drie dagen toegang tot beide Disney® Parken en twee overnachtingen inclusief ontbijt in een Disney Hotel naar keuze (prijzen beginnen bij 299 euro). Daarnaast ben je welkom bij een exclusieve Magical Pride feestavond in het Walt Disney Studios® Park.

© Disneyland® Paris

Exclusieve feestavond? Hoe ziet die eruit?

Tijdens het Magical Pride-feest kun je nagenoeg wachtrijvrij genieten van een select aantal attracties in het Walt Disney Studios® Park, waaronder de Twilight Zone Tower of Terror™. Het park is op zaterdag 1 juni van 20.00 tot 02.00 uur namelijk exclusief toegankelijk voor Magical Pride-gasten. Tijdens de avond is er tevens een Magical March of Diversity Parade en zijn er meet-and-greets met diverse Disney-karakters. De avond wordt afgesloten met een groot feest met dj’s, karaoke (!) en speciale liveoptredens.

In welk Disney hotel overnacht ik?

Dat bepaal je zelf. Boekers met een niet al te ruime portemonnee kunnen voor 299 euro per persoon overnachten in een van de gezellige bungalows in Disney’s Davy Crockett Ranch. Een andere optie is Disney’s Hotel Cheyenne** en echte luxepoezen kunnen terecht bij Disney’s Newport Bay Club**** .

Boek nu vast je tickets via oad.nl/magicalpride.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 93

Deze keer: Jeangu Macrooy en Sean Hayes

Neem een abonnement

Geef cadeau