Comic Relief is een organisatie die zich inzet voor goede doelen. Jaarlijks vieren ze Red Nose Day om geld in te zamelen. In het verleden hebben ze heel wat bekende Britten voor hun karretje weten te spannen.

Voor volgend jaar staat een remake van Four Weddings and a Funeral op de planning. De nieuwe versie heet One Red Nose Day and a Wedding en te zien is hoe Alicia Vikander (bekend van Tomb Raider) en Lily James (uit Cinderella) elkaar het ja-woord geven.

Sam Smith zal op hun huwelijk komen zingen. Hij zingt het door Elton John gekweelde 'Chapel of Love' uit het origineel. Ook de originele cast van de romcom uit 1994 zal te zien zijn in deze nieuwe, korte versie van de film. Four Weddings and a Funeral was destijds de film waarmee acteur Hugh Grant definitief doorbrak.

One Red Nose Day and a Wedding zal volgend jaar te zien zijn op BBC One.

Sam Smith heeft meer filmnoten op zijn zang. Zo nam hij onlangs een nieuwe ballad op voor een andere remake, de konijnenfilm Watership Down. Op Netflix is nu een nieuwe miniserie te vinden. Smith zingt speciaal voor deze serie het lied 'Fire On Fire'.