Lekker meezingen

Merol, Geer, Anouk en Famke Louise: de leukste kerstliedjes van 2018

Christmas on the Dancefloor

24 december 2018, Winq redactie, 4 minuten

Gerard Joling viert kerst op de dansvloer, Merol zoekt haar familie op en Famke Louise houdt het eenvoudig bij ‘klik klok, klik klok.’ En als verrassingstoetje komt Anouk ook nog met een klein kerstliedje. Je luistert ze hier.

Voor veel mensen is het de hele week kerst. En wij doen gezellig mee met de leukste kerstliedjes van dit jaar. Om te beginnen: Famke Louise, die Ronnie Flex wist te strikken. 

Famke Louise - 'Alleen Door Jou'

Al bijna drie miljoen keer is 'Alleen Door Jou' bekeken op YouTube. Al die mensen zagen een vrolijke Famke Louise. En dan duikt ineens Gerard Joling op die z'n buik laat zien. Why, Geer, why? 

Gerard Joling - Christmas On The Dancefloor

Dan Geers eigen kerstlied, met een lekkere discobeat waarop het lekker 'partyen like it's 1999' is. Gerards glitters gaan overal, het is één groot feest en alles is hartstikke gezellig.

Anouk - 'Fijne Kerst Allemaal'

Eigenlijk is het niet echt een lied dat Anouk zingt, maar gewoon een kerstcadeautje met twee keer hetzelfde couplet. Ze kletst het allemaal heel leuk aan elkaar.

Merol - 'Kerst Met De Fam'

Van Merol krijgen we maar geen genoeg. Haar kerstvideo leukt ze op met een cameo van cabaretkunstenaar Stefano Keizers, er is een kinderkoor en de locatie van de video is ook bijzonder: Tuincentrum Osdorp. Lekker, lekker. 

Guus Meeuwis - 'Vrolijk Kerstfeest Allemaal'

Tot slot brengt Guus Meeuwis de mensen een blijde kerstboodschap. Daar sluiten we ons graag bij aan: vrolijk kerstfeest allemaal!

Voor wie er nog lang geen genoeg van heeft: de Nederlandse Top 40 maakte een overzicht van alle nieuwe kerstliedjes van 2018. En dan is er ook nog de Kerst Top 40, vol met evergreens. 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau