Lady Gaga in Las Vegas: hier de eerste beelden

Live in concert

Leestijd: < 1 min

Het komende jaar is Lady Gaga in Las Vegas te vinden met haar Enigma-show. Dit weekend ging ze van start en het eerste optreden leverde meteen een paar fraaie verrassingen op.

Tijdens haar set speelt Lady Gaga niet zomaar haar grootste hits. De show, met de titel Enigma, gaat verder dan het standaard afdraaien van successen als ‘Just Dance’ en ‘Poker Face’.

Tijdens haar lied ‘Government Hooker’ schakelde Lady Gaga moeiteloos over naar David Bowies ‘I’m Afraid of Americans’. In de tekst van ‘Government Hooker’ maakte ze bovendien een lange vinger naar Donald Trump, en dat in een omgeving waar de politiek doorgaans ver wordt gemeden.

Ook nieuw was Lady Gaga’s vertolking van ‘Shallow’, de grote verrassing van de film A Star Is Born waarin ze eerder dit jaar naast Bradley Cooper de hoofdrol speelde. De film is een groot succes en ‘Shallow’, een duet tussen Gaga en Bradley, wordt gezien als een van de hoogtepunten. In Las Vegas zong Lady Gaga een soloversie.

Lady Gaga’s Enigma-show is te zien in het Park Theater MGM in Las Vegas. Ze doet ook nog een andere show: Lady Gaga Jazz & Piano, met uitgeklede versies van haar hits en Amerikaanse klassiekers.

Powered by Labrador CMS