Muziek op vrijdag: Gwen Stefani live, de complete show van Lady Gaga

Thank God It's Friday!

04 januari 2019, Winq redactie, 8 minuten

Eerder deze week lieten we je wat fragmenten zien van Lady Gaga's show Enigma in Las Vegas. Nu is er ook een fraai aan elkaar geplakte complete versie verschenen. Wie ook in Las Vegas optreedt is Gwen Stefani. Kijk en luister naar de showversie van 'Don't Speak'. Maar er is meer... 

Gwen Stefani - 'Don't Speak'

Solo treedt ze op in het Zappos Theater in Las Vegas, maar met No Doubt scoorde Gwen Stefani haar grootste hit. Destijds was Gwen nog indie, maar voor haar Just a Girl Show gaat ze volledig op standje glamour.

Lady Gaga - Enigma

In Las Vegas treedt Lady Gaga de komende twee jaar op met twee verschillende shows. In de ene doet ze classics uit het Great American Songbook en uitgeklede versies van haar eigen songs. En in Enigma doet ze al haar grote hits, maar dan wel met allerlei verrassingen tussendoor. Een mopje Bowie bijvoorbeeld. Een YouTuber heeft allerlei losse fragmenten van Enigma samengesmeed tot één geheel, waardoor je een aardig beeld krijgt van de show.

Lykke Li - 'Better Alone'

Live vanuit de YouTube Music Studio in Stockholm brengt Lykki Li een mooie versie van haar lied 'Better Alone'. Geen toeters, geen bellen, maar alleen de stemmen van Lykke Li, haar achtergrondkoor en een woodblock. En dan barst ineens alsnog de muziek los.

Guy Sebastian – Before I Go

In 2003 won Guy Sebastian de Australische versie van Idols. In 2015 dook hij ineens weer op, nu op het Eurovisie Songfestival in Wenen, waar hij uitkwam voor Australië. Nu probeert Guy het opnieuw, met de winterse ballad ‘Before I Go’, dat inmiddels de Tipparade heeft bereikt.

Lizzo - 'Juice'

Klassieke disco in een tijd dat bijna alles klinkt alsof het van plastic is gemaakt: Lizzo doet het gewoon. 'Juice' is bovendien een ontzettend aanstekelijk liedje. We hopen nog veel van Lizzo te horen, het komende jaar.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 118

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau