Halloween- en Scream Queens-actrice Jamie Lee Curtis heeft de rechten gekocht van het boek How We Sleep At Night. Hierin vertelt Sara Cunningham hoe ze met haar zoon en zijn homoseksualiteit leerde omgaan.

Cunningham komt uit Oklahoma en afgelopen zomer kwam ze in het nieuws omdat ze zichzelf aanbood om als surrogaatmoeder op bruiloften te verschijnen, wanneer de eigen ouders niet wilden komen. Ze hoorde via haar zoon dat het regelmatig voorkomt dat ouders niet willen dat hun zoon met een man trouwt of hun dochter met een vrouw.

Daarom schreef Cunningham een Facebookbericht dat wereldwijd werd gedeeld: “Als je een moeder nodigt hebt op je bruiloft wanneer je eigen moeder niet wil, bel me. Ik zal er zijn. Ik ben je grootste fan en neem zelfs de bubbels mee”, schreef ze.

Free Mom Hugs
In september vorig jaar stuurde Jamie Lee Curtis een foto de wereld in waarop ze was te zien met Sarah Cunningham. Ze vertelde haar volgers over al het goeds dat Cunningham deed. Die had inmiddels een organisatie opgericht met de naam Free Mom Hugs. Hiermee ondersteunt ze mensen die geen steun ondervinden van hun eigen familie. Tegelijkertijd wil de organisatie bij mensen, kerken en politiek leiders bewustwording creëren rond gelijke rechten voor LHBTQ’s.

Nu heeft Jamie Lee Curtis bevestigd dat er inderdaad een film komt met het verhaal van Cunningham. Aan de Washington Post vertelde ze dat ze drie dagen met Cunningham en haar gezin heeft doorgebracht.

Twee druppels
Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Of Jamie Lee Curtis zelf de rol van Sara Cunningham gaat spelen? Ze lijken als twee druppels water op elkaar, dus dat zou leuk zijn…

Bron: Gay Times