Video

Dit moet je zien: Susan Boyle doet opnieuw mee aan Got Talent

Gaat ze er dit keer wel met de winst vandoor?

08 januari 2019, Winq redactie, 11 minuten

Terwijl wij nog aan het bijkomen zijn van het niet zo geslaagde avontuur van Glennis Grace in America’s Got Talent, is daar alweer een nieuw seizoen van start gegaan. En wat voor een: in America’s Got Talent: The Champions strijden oude kandidaten opnieuw voor de winst. Een daarvan is de ‘zingende huisvrouw’ Susan Boyle.

We gaan even terug naar 2009. Susan - zingende huisvrouw - Boyle doet met het nummer ‘I Dreamed A Dream’ auditie voor Britain’s Got Talent. In een keurig jurkje zingt ze de sterren van de hemel. De video van haar auditie wordt in korte tijd miljoenen keren bekeken en de Schotse zangeres is binnen no time wereldberoemd. Uiteindelijk wint ze het programma niet, Susan Boyle wordt tweede.

Toch gaat het haar goed af: haar eerste albums eindigen, ook in Nederland, op de eerste plek in de charts. En nu is ze dus terug. Tot ieders grote verbazing doet ze opnieuw mee aan het programma, alleen dan de Amerikaanse All Stars-versie: America’s Got Talent: The Champions.

Susan Boyle zingt het nummer ‘Wild Horses’ van The Rolling Stones en krijgt een ‘Golden Buzzer’ waardoor ze meteen een ronde verder is.

Kerstmeisje
Meer bekende gezichten bij deze All Stars-editie van AGT. Bianca Ryan bijvoorbeeld. Zij won op 11-jarige leeftijd het eerste seizoen van America’s Got Talent. In Nederland is ze vooral bekend door kerstsingle ‘Why couldn't it be Christmas every day?’.
Ze had een tijdje stemproblemen, maar maakt een comeback in het programma. Voor kort, want ze werd in de eerste ronde alweer naar huis gestuurd. 

Ook uit België doen er kandidaten mee aan het programma. Double Dutch-groep (een soort van touwtjespringen) DDF Crew. Zij wonnen in 2012 Holland’s Got Talent. DDF Crew zijn te zien in de volgende aflevering van het programma.

Coverbeeld: Screenshot uit video America's Got Talent 

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: vier verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awar

Neem een abonnement

Geef cadeau