Bekijk de vrolijke trailer van Grace and Frankie – seizoen vijf

Vanaf 18 januari op Netflix

Leestijd: < 1 min

‘Grace and Frankie don’t give a fuck.’ Dat is de belangrijkste boodschap die de dames-op-leeftijd meegeven aan de kijkers van het nieuwe seizoen, dat op 18 januari op Netflix verschijnt. De trailer bevat bovendien een cameo van RuPaul als huizenverkoper. Gaat dat zien!

Grace and Frankie gaat over twee vrouwen, die erachterkomen dat hun echtgenoten stiekem een relatie met elkaar hebben. Het eerste seizoen draaide vooral om die relatieverwikkelingen en de strubbelingen van de dames onderling.

Inmiddels zijn we bij het vijfde seizoen aangekomen en zien we hoe de dames plannen hadden om samen in een strandhuis te gaan wonen.

Dat huis is echter door de kinderen in de verkoop gezet. In de trailer is te zien hoe de twee dames zich niet laten wegsturen door de makelaar, een rolletje van RuPaul, en ook niet door hun eigen kinderen. Ze hebben werkelijk overal schijt aan, of zoals ze zelf zeggen in de trailer: “I don’t give a fuck.”

Lily Tomlin en Jane Fonda zijn weer als vanouds op dreef. Nog een dikke week wachten en er staan weer dertien afleveringen voor je klaar op Netflix. Hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS