In een interview met GayStarNews vertelt Felicia Heals dat ze ongeveer een jaar bezig is met drag. Aanvankelijk wilde ze optreden als drag king, maar dat voelde niet goed. “Ik was mezelf niet. Nadat ik had gepraat met Pangina Heals, mijn dragmoeder, werd Felicia Heals geboren. Pangina geeft me advies en antwoord op mijn vragen. Ook gaf ze me de tip om vooral een video in te sturen voor Drag Race.”

Zelf vond Felicia Heals het eigenlijk nog te vroeg om via een tv-show in de openbaarheid te treden. Pangina Heals haalde haar over. “Je moet het gewoon proberen, zei ze. Doe je dat niet, dan zul je jezelf later voor je kop willen slaan.”

Nu doet ze dus mee met Drag Race Thailand, als ‘bio queen’ zoals dat met een mooie term heet. “Ik begrijp dat ik het risico loop veroordeeld te worden omdat ik als bio queen meedoe met een drag show. Het is controversieel, maar ik hoop dat mijn deelname de deuren opent voor bio queens en drag kings, zodat die wereldwijd meer geaccepteerd en geliefd zullen worden.”

Drag Race Thailand seizoen 2 is op 11 januari van start gegaan.