Netflix pakt uit:

Ryan Murphy maakt spin-off van One Flew Over The Cuckoo’s Nest

Met Sharon Stone en Sarah Paulson

Leestijd: < 1 min

Mildred Ratched was de monsterlijke zuster die met ijzeren hand regeerde over de mentaal minder begaafde medemens in de film One Flew Over The Cuckoo’s Nest. Die zuster keert nu terug in een eigen serie van Ryan Murphy. De regisseur heeft Sarah Paulson gevraagd voor de hoofdrol. Ook is Sharon Stone te zien.

Sarah Paulson heeft al heel wat series gemaakt met Ryan Murphy. Zo was ze prominent aanwezig in alle seizoenen van American Horror Story en speelde ze een rol in het eerste seizoen van American Crime Story.

Sterrencast
Charlie Carver, Finn Wittrock, Sharon Stone, Judy Davis, Cynthia Nixon, Jon Jon Briones, Hunter Parrish, Amanda Plummer en Corey Stoll maken ook deel uit van de cast van Ratched, zoals de serie kortweg is genoemd.

Michael Douglas
De opnames van Ratched beginnen over enkele weken en de serie zal later dit jaar te zien zijn op Netflix, zo maakte Ryan Murphy bekend op zijn

Monster
Over de inhoud van Ratched is nog niet veel meer bekend dan dat deze dus draait om de duivelse zuster Mildred Ratched (op de foto Louise Fletcher, de actrice uit One Flew Over The Cuckoo's Nest). Wel weten we al dat het verhaal begint in 1947, als Mildred Ratched nog een brave verpleegkundige is. De serie volgt haar in haar ontwikkeling tot het moordzuchtige monster dat ze uiteindelijk wordt.

Hier de trailer van de originele film:

Powered by Labrador CMS