De nieuwe Spider-Man is de eerste Marvel-film met transgender acteurs

Bekijk de trailer

Leestijd: < 1 min

Naast Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Tom Holland en Marisa Tomei zijn in de nieuwste Spider-Manfilm voor het eerst transgender acteurs te zien. Bekijk hier de trailer van Spider-Man: Far From Home.

Sony en Marvel hebben de eerste officiële trailer uitgebracht voor Spider-Man: Far From Home. Tom Holland is opnieuw te zien als de protagonist en Zendaya keert terug als MJ. Ook Samuel L. Jackson is terug in zijn rol als Nick Fury. Nieuw is Jake Gyllenhaal, die te zien is als de bekende Marvel-schurk en anitheld Mysterio.

In de nieuwe film gaat Peter Parker met Ned, MJ en nog wat vrienden op vakantie naar Europa. Hij wil zijn alter ego Spider-Man even loslaten, maar dan gebeurt er natuurlijk weer van alles en moet Spidey de boel weer komen redden.

Voor het eerst zijn er ook transgender acteurs te zien in een Marvel-film. Zack Barack speelt een vriend van Peter Parker en Tyler Luke Cunningham is gecast in een figurantenrol.

Marvel heeft in het verleden kritiek gekregen omdat LHBTQ-karakters uit de films Thor: Ragnarok en Black Panther waren geknipt.

Hier is de trailer van Spider-Man: Far From Home. De film gaat in juli in première.

Powered by Labrador CMS