Unbreakable Kimmy Schmidt ging over een jonge vrouw die vijftien jaar opgesloten had gezeten in een ondergrondse bunker, samen met twee andere jonge vrouwen. In tegenstelling tot de andere twee besluit Kimmy niet terug te keren naar haar oude leven, maar een nieuw bestaan op te bouwen in New York.

Kimmy Schmidt is door haar bunkerverleden nogal verknipt geraakt en begrijpt aanvankelijk niet veel van het dagelijkse leven. Maar met behulp van de rijke socialite Jacqueline Voorhees (een grappige rol van Jane Krakowski), haar flamboyante huisgenoot Titus Andromedon (gespeeld door Titus Burgess) en de hippie-achtige buurvrouw Lilian Kaushtupper (Carol Kane) probeert Kimmy er het beste van te maken.

Kimmy zelf werd met ieder seizoen een stuk irritanter, waardoor de andere karakters juist meer glans kregen. Na vier seizoenen komt er nu een eind aan de serie. De eerste helft van dat vierde seizoen staat al op Netflix. Daar worden op 25 januari de resterende zes afleveringen aan toegevoegd.

Wat staat de kijker nog te wachten? Een dubbele aflevering over hoe het leven van Kimmy Schmidt eruit had gezien als ze niet in die bunker was opgesloten. Plus een hele lading gast-acteurs, onder wie Jon Hamm, Zachary Quinto, Busy Philips, Amy Sedaris, Steve Buscemi, Greg Kinnear en Lisa Kudrow.

Bekijk de trailer: