Lee Daniels maakt film met gay superheld: Superbitch

17 januari 2019, Winq redactie, 2 minuten

Er komt een film met een gay superhero in de hoofdrol. Lee Daniels, regisseur van de film Precious en bedenker van de tv-serie Empire, heeft ook al een naam voor zijn superheld bedacht: Superbitch. Een acteur heeft hij ook al in het vizier, het is de atletische Dremon Cooper die op zijn Instagram-account alvast laat zien hoe die Superbitch eruit ziet.

Lee Daniels brak in 2009 door met de film Precious, waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar. Daarna volgden films als The Butler en The Paperboy. Voor de tv-zender Fox bedacht hij Empire, over een hiphop-veteraan die met zijn vrouw een muziekimperium heeft opgebouwd. Een andere populaire serie van Daniels is Star, dat zich ook afspeelt in de muziekwereld.

Op Instagram schrijft Daniels nu dat zijn grote droom is uitgekomen: hij gaat een film maken met een superheld in de hoofdrol die gay is. De naam: Superbitch. Trots vertelt hij dat hij zijn superheld inmiddels heeft gevonden. Het is Dremon Cooper, die op zijn eigen Instagram-account laat zien hoe lenig hij is.

In knalroze laarzen met torenhoge stilettohakken haalt hij allerlei acrobatische toeren uit. De acteur en komiek heeft geen stuntman nodig voor Superbitch, zoals de film gaat heten.

Wanneer de opnames beginnen of wanneer de film uitkomt is nog niet bekend. Maar maak hier alvast kennis met Superbitch.

Bron: Homorazzi

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 108

Deze keer: Michiel van Erp, de dragscene van Taiwan en de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau