Must see: Now Apocalypse, met Tyler Posey van Teen Wolf in een gay rol

Leestijd: < 1 min

Now Apocalypse is net Sense8 als je de trailer bekijkt, maar dan zonder de telepathische toestanden. Explosieve liefdesscènes met twee mannen en complete orgies komen voorbij. Maar waar gaat het eigenlijk over?

Apocalypse Now gaat over een groep jongvolwassenen in Los Angeles. Te zien is hoe Ulysses (gespeeld door Avan Jogia) en zijn vrienden Carly (Kelli Berglund), Ford (Beau Mirchoff) en Severine (Roxane Mesquida) zich staande houden in het drukke stadsleven van L.A., waar seks voor het grijpen ligt en hopelijk ook liefde en roem.

Dan verschijnt Gabriel in het leven van Ulysses. Gabriel is een rol van Teen Wolf-ster Tyler Posey. Hier speelt hij een charismatische, mysterieuze jongen die Ulysses tegenkomt in een dating-app. De twee beginnen onstuimig te daten, maar dit heeft consequenties voor Ulysses’ vriendengroep. Hij begint namelijk nachtmerries te krijgen die volgens hem wijzen op een duistere samenzwering. Is dit echt, of alleen een droom?

Now Apocalypse is gemaakt door Gregg Araki en Steven Soderbergh. De serie is vanaf 10 maart te zien op de Amerikaanse zender Starz en via Starzplay op de Britse Amazon Prime-kanalen. Wanneer de show in Nederland te zien is, wordt later bekend gemaakt.

Powered by Labrador CMS