Maak kennis met Trinxx: dansende jongens op hoge hakken

Hier de beelden

Leestijd: < 1 min

Holland’s Got Talent gezien, afgelopen weekend? Dan heb je ook gezien dat de jongens van Trinxx direct doorgingen naar de volgende ronde. De Vlamingen voerden een dance-act op met hoge hakken en spectaculaire outfits. Hier de beelden.

Raf van Puymbroeck is een naam die je misschien bekend in de oren klinkt. Dat kan kloppen, want hij werd in 2016 uitgeroepen tot Mr. Gay België. Sinds enige tijd treedt hij op met Trinxx. Vorig jaar haalden de jongens de liveshows van Belgium’s Got Talent op de Vlaamse zender VTM. Nu doen ze hun kunsten nog eens dunnetjes over op RTL4.

Tijdens de promotour voor Belgium’s Got Talent kregen de jongens nog homofobe opmerkingen naar hun hoofd geslingerd, terwijl ze met hun act willen benadrukken dat iedereen gewoon zichzelf mag zijn.

“Met onze act kaarten we de genderstereotypen aan. We tonen dat mannen gerust op hakken mogen en kunnen dansen als ze dat willen. Die negatieve reacties tonen aan dat het nog steeds nodig is dat we die boodschap uitdragen. Het motiveert ons nog meer!”, zei Van Puymbroeck toen tegen het Belgische ZIZO Magazine.

Bekijk hier het optreden van Trinxx in Holland’s Got Talent.

Powered by Labrador CMS