Carrie Bradshaw is terug. Met dank aan Matt Damon

Bekijk de commercial

24 januari 2019, Winq redactie, 2 minuten

Een nieuwe film of serie van Sex and the City zal er wel nooit meer komen, maar Sarah Jessica Parker is nog één keer in de huid gekropen van het iconische karakter uit die serie, Carrie Bradshaw. Matt Damon was degene die haar wist over te halen.

Sarah Jessica Parker trok haar Manolo Blahniks nog één keer uit de kast voor een kortstondig optreden als Carrie Bradshaw, het belangrijkste karakter in Sex and the City. Voor een goed doel, bovendien.

Vijftien jaar na de finale van de HBO-serie is Parker te zien in een commercial voor Stella Artois. Het is een spot van vijftien seconden, waarin ze de bekende opening sequence van de serie naspeelt. Dit om aandacht te vragen voor Water.org, een non-profit organisatie van acteur Matt Damon die sinds de oprichting in 2009 al meer dan 16 miljoen mensen toegang heeft gegeven tot schoon drinkwater.

Water.org is nu een samenwerking aangegaan met het Belgische biermerk Stella Artois. En om dit onder de aandacht te brengen, vroeg Matt Damon de actrice om haar medewerking. En zo geschiedde. Hier de commercial, gevolgd door een spot waarin Damon zelf te zien is.

Bron: People Magazine

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau