Heerlijk filmpje: zonen geven hun moeders een drag metamorfose

'Juicy Janet en Killer Kathy'

Leestijd: < 1 min

Je eigen moeder als drag queen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar dan moet ze wel mee willen werken. Deze jongens grepen een bijzondere gelegenheid aan om hun moeders eens flink in de make-up te zetten.

Nu zijn vloggers en youtubers niet meer weg te denken uit de online wereld, maar ooit was Davey Wavey een van de eersten die persoonlijke video’s maakte. Die gingen vaak over zijn leven als gay en waar je dan zoal tegenaan loopt. Hier is zijn videokanaal.

Deze keer is het precies achttien jaar geleden dat hij uit de kast kwam. Een mooie gelegenheid om zijn moeder én een goede vriendin eens in het zonnetje te zetten. Terwijl de dames worden geschminkt, vertellen ze hoe het was om als moeder een zoon te hebben die uit de kast komt.

Achttien jaar geleden was de acceptatie nog een stuk minder, wat de moeders destijds zorgen baarde. Maar verder hebben ze allebei hun zonen meteen omarmd.

Luister even naar hun ontroerende (en ook grappige) verhalen voordat je meteen naar het eindresultaat zapt, want die zijn zeker de moeite waard. Net als het eindresultaat, overigens…

Powered by Labrador CMS