Muziek op vrijdag: een knettergekke Netta en Lady Gaga live met Bradley Cooper

Thank God It's Friday!

01 februari 2019, Jaap Bartelds, 8 minuten

De nieuwe single van Netta heeft een video die nog het meest doet denken aan zo’n wonderlijk Japans tv-programma waar niemand iets van begrijpt. Iets met neushoorns, roze verf en rare mannetjes. Verder zong Lady Gaga voor het eerst live met Bradley Cooper en zie je de nieuwe video van Sam Smith en Normani.

Netta – ‘Bassa Sababa’

Na ‘Toy’ zou je denken dat je Netta wel zo’n beetje kent, wat stijl betreft. Maar voor ‘Bassa Sababa’ tapt ze uit net weer een ander vaatje. Japan heeft duidelijk als inspiratie gediend in een video die totaal over de top is. Nu zijn we dat laatste natuurlijk al van Netta gewend, maar zo blijft ze haar fans steeds verrassen.

Sam Smith & Normani – ‘Dancing With A Stranger’

Als dit het huis is van Sam Smith, dan willen we NU met hem trouwen. Dat is het eerste wat ons te binnenschoot bij het zien van deze video. En dan mogen die jongens die bij hem op schoot zitten ook gewoon blijven. Dit is een duet met Normani, die je wellicht nog kent van Fifth Harmony.

Lady Gaga & Bradley Cooper - ‘Shallow’

Tijdens haar Enigma-show in Las Vegas stond daar plotseling Bradley Cooper op het podium naast Lady Gaga. Voor het eerst zongen ze samen live hun bekende duet uit A Star Is Born, ‘Shallow’. Ze viste hem zomaar spontaan uit het publiek en aanvankelijk stribbelde Bradley nog even tegen, maar toen ging hij toch maar akkoord. Ja ja…

Calvin Harris & Rag'n'Bone Man - 'Giant'

Vorige week zag je al een lyric video van 'Giant', nu is er ook de officiële variant. Leuke jongen wel, al is dat opgeschoren nineties-kapsel met die middenscheiding niet heel erg mooi. 

Lauv & Troye Sivan – ‘I’m So Tired’

Zou Troye Sivan populairder zijn geweest als hij niet gay, maar straight was geweest? Dat vroeg de zanger zich deze week af. Beetje vermoeiende vraag, en daarom is dit best een toepasselijk liedje.

Nicki Minaj – ‘Hard White’

Bij Nicki Minaj weet je eigenlijk nooit waar je naar zit te kijken. Ook deze keer is haar video een aaneenschakeling van raadselachtige beelden. Zelf doet ze denken aan Tina Turner in haar rol in die Mad Max-film.

Justin Timberlake – ‘Say Something’

Tot slot een nieuwe video van Justin Timberlake. Het nummer is een jaar geleden al uitgebracht, maar nu deelt de zanger een opname in één take. Lekker kuntrie, en dat komt ook een beetje door het gastoptreden dat Chris Stapleton verzorgt in dit lied.

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 115

Onze extra dikke Pride-special!

Neem een abonnement

Geef cadeau