The L Word keert terug op tv

Seizoen zeven komt eraan

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 05 februari 2019

Er zijn acht nieuwe afleveringen op komst van de serie The L Word. De originele cast doet weer mee, maar er zullen ook nieuwe gezichten te zien zijn in de serie die draait om een groep lesbische vriendinnen in Los Angeles.

The L Word werd uitgezonden van 2004 tot 2009 en telde in totaal zes seizoenen. In de serie waren Jennifer Beals, Katherine Moenig en Leisha Hailey te zien als Bette, Shane en Alice. Ze keren terug in het nieuwe seizoen en zijn tevens producent van de reboot.

In The L Word waren verder Mia Kirshner, Laurel Holloman, Pam Grier, Rachel Shelly en Daniela Sea te zien. Voor het vervolg is Marja-Lewis Ryan aangetrokken als producent. Eerder maakte ze de serie 6 Balloons voor Netflix.

Spoiler!
Het zesde seizoen liep in 2009 ten einde met de dood van Jenny (gespeeld door Mia Kirshner) en het onderzoek naar de oorzaak daarvan. Al haar vrienden hadden een motief om haar om het leven te brengen, de serie had een open einde. Fans van The L Word hopen dat nu eindelijk de ontknoping volgt van dit mysterie.

Wanneer het nieuwe, zevende seizoen op tv komt is nog niet bekendgemaakt. Bekijk hier de trailer van The L Word – seizoen één tot en met zes.

Bron: Gay Times

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 102

Deze keer: queer in tijden van corona

Neem een abonnement

Geef cadeau