Haar laatste album Caution is met lof ontvangen en tegelijkertijd starten haar fans, door Mariah Carey liefkozend ‘lambs’ genoemd, een actie om de film Glitter en de bijbehorende soundtrack in ere te herstellen.

Glitter
De film had de pech te worden uitgebracht op de dag dat de Twin Towers op Manhattan werden neergehaald door terroristen. Daarbij kreeg Mariah een lading kritiek vanwege haar beperkte acteerprestaties, aldus de filmrecensenten. Op de filmdatabase IMDB wordt Glitter gewaardeerd met het rapportcijfer 2,2. En toch, als je de film nu terugkijkt is het best een aardig verhaal met lekkere jarentachtigmuziek. De soundtrack stond ineens weer in de hitlijsten, eind vorig jaar.

Kerstshow
Afgelopen december was Mariah ook al in Amsterdam, met haar goed ontvangen kerstshow. Op 13 juni keert ze terug naar de Ziggo Dome, waar ze haar nieuwe album promoot maar ongetwijfeld ook haar grootste hits zal laten horen. De voorverkoop start op 8 februari, via Ticketmaster.nl.

Instagramdiva
Mariah Carey staat bekend als diva en wie haar een beetje volgt, ziet dat ze zichzelf voortdurend op de hak neemt. Ze drijft de spot met haar imago als verwend nest en zet mensen telkens op het verkeerde been. Op Instagram plaatst ze de ene foto na de andere die totaal over de top is. En dat werkt soms behoorlijk op de lachspieren. Dus maakten we een selectie van haar mooiste, grappigste en diva-achtigste foto’s.