Tyra Banks begon ooit als model maar had moeite om aan werk te komen omdat ze te curvy en te donker was. Ze heeft America’s Next Top Model ooit bedacht om ook mensen een kans te geven om model te worden die niet honderd procent voldoen aan het zware eisenpakket. De realityshow wordt wereldwijd uitgezonden en heeft in veel landen navolging gekregen, waaronder ook ons land.

Attractiepark
Nu wil Tyra nog meer mensen kennis laten maken met de modellenwereld. Ze heeft een locatie gevonden in Santa Monica, Californië voor een attractiepark waar ze de naam Modelland aan heeft gegeven. Naast winkels en diverse eetgelegenheden is er interactief entertainment. Het is een park waar Tyra al meer dan tien jaar mee bezig is om het vorm te geven.

De specifieke locatie is een shopping mall, waar mannen, vrouwen, ja hele gezinnen een dag kunnen proeven aan het leven als model om vervolgens lekker te shoppen en te nassen.

Wat is er te doen?
Wat er in Modelland zelf allemaal te doen is? Dat heeft Tyra nog niet bekendgemaakt. Maar we gaan er vanuit dat er op z’n minst een beautysalon is waar mensen een complete make-over kunnen ondergaan, workshops catwalkwandelen is met een loopinstructeur, diverse selfie-hoekjes en natuurlijk een fotoshoot met een professionele fotograaf.

In een persbericht omschrijft Tyra het als volgt: “Modelland is all about celebrating your flawsome self. We are fun. We are fierce. We are fantasy. And, we are for real.” Dat kan natuurlijk ook betekenen dat er gewoon duizend foto’s van Tyra Banks zélf in een hoek van die mall hangen, maar daar gaan we vooralsnog niet van uit.

Updates
We houden de officiële website van Modelland in de gaten en als er nieuws is, zijn wij de eerste die je het laten weten.