De week van Winq

Dit waren de best gelezen artikelen op Winq.nl

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 24 maart 2019

We schrijven wekelijks mooie, leuke en geinige verhalen, die je misschien zo nu en dan mist. Geen probleem, we zetten ze gewoon voor je in een handig lijstje. Dit waren jullie favoriete artikelen van de afgelopen week.

Overzicht

Het ultieme gay Netflix-overzicht

Een filmpje is altijd een goed idee, helemaal als er een queer-verhaallijn in zit. Wij grasduinden door het huidige aanbod van Netflix en zochten de films die je zeker in je lijst moet zetten

De week van Winq

Interview

Rob Jetten: “Het volk moet het parlement echt een tik op de vingers kunnen geven”

Als nieuwbakken fractievoorzitter van een van de vier coalitiepartijen, pareert Rob Jetten (31) aanvallen op het klimaatakkoord en meandert hij met zijn D66 naar een verruiming van het kinderpardon, tégen de afspraken van het regeerakkoord in. Twee successen die de James Dean van Den haag ook wel nodig had om zijn criticasters de mond te snoeren. “Aan sommige tegenliggers kun je zien dat je op de goede weg zit.”

De week van Winq
Foto: Brigitte Vincken

Eerste keer in een gaybar

“Ik dacht: waar ben ik beland? Wie zíjn deze mensen?”

Elke editie vragen we een gay celeb naar zijn eerste keer in een homobar. Tv-maker Nicolaas Veul (34) werd op 18-jarige leeftijd door een BN’er versierd in de ARC.

best-gelezen-artikelen-winq
Foto: Frank Ruiter

Are you sure

Are you sure you're straight, Maurice Lede?

Presentator Maurice Lede (33) reist de wereld rond voor 3 op Reis, dus het is niet meer dan logisch dat we juist hem voor de travel special van Winq vroegen.

De week van Winq
Foto: William Rutten

Uit de kunst

“Er is in onze maatschappij ruimte genoeg voor de overwinnaar”

State of Identity is de nieuwe expositie van fotograaf Milan Gies, waarin hij tien jongeren die op zoek zijn naar hun genderidentiteit op de foto heeft gezet. “Ik wil mensen leren kennen voordat ik ze op de foto zet.”

De week van Winq
Foto: Milan Gies

Nieuws

‘Een vervolg op Call Me By Your Name kan alleen teleurstellen’

Terwijl de makers van de Call Me By Your Name nadenken over een vervolg op de film, denkt een van de hoofdrolspelers daar anders over. Armie Hammer, die Oliver speelt, denkt dat een deel twee alleen maar leidt tot teleurstellingen.

De week van Winq

Hoofdbeeld: Stina Stjernkvist/SVT

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 97

Deze keer: Alex Klaasen en heel veel pride!

Neem een abonnement

Geef cadeau