Welk stel verdient een romantische zonvakantie?

Met Winq en TUI naar Fuerteventura!

Leestijd: 2 minuten - door Winq redactie op 14 februari 2019

Na een lekker ontbijtje genieten van de warme zomerzon op het strand dat voor de deur ligt, ’s middags even ontspannen tijdens een duomassage, dan nog een frisse duik in een zwembad, ’s avonds genieten van heerlijk eten en de zon zien ondergaan tijdens een romantische strandwandeling. Klinkt heerlijk, toch?

Let op: inmiddels is de inschrijving gesloten! De drie geselecteerde koppels worden in Winq 95 (verschijnt op 5 april) bekendgemaakt!

Stel je dat alles nu eens voor, maar dan zónder gillende kinderen op de achtergrond. Dat is TUI SENSIMAR: onbeperkt genieten van een all-in zonvakantie, alleen voor volwassenen.

Voor wie?
Ken jij een stel dat écht toe is aan een romantische zonvakantie? Een stel dat altijd klaarstaat voor alles en iedereen, maar bijna nooit toekomt aan tijd voor elkaar? Wie verdient het om – letterlijk! – in het zonnetje te worden gezet? Of dromen je vriend en jij al máánden van een lekker weekje in de zon maar komt het er gewoon niet van? In samenwerking met TUI mag Winq een heerlijke én idyllische zonvakantie van een week in het TUI SENSIMAR Royal Palm Resort & Spa op Fuerteventura aanbieden.

Winq TUI Fuerteventura

Zo doe je mee!
Vul het formulier hieronder. Winq selecteert drie stellen die in aanmerking komen om de zonvakantie te winnen, en stellen die in onze volgende editie voor. Vervolgens kan er door lezers gestemd worden welk stel die romantische couples only zonvakantie naar Fuerteventura moet winnen. En eind mei of begin juni is het zover: dan reist het stel met de meeste stemmen af naar de Canarische Eilanden om een week lang te genieten van de zon, het strand én elkaar. Uiteraard brengt het stel in Winq uitgebreid verslag uit van hun reis!*

Meer weten over TUI SENSIMAR? Ga naar tui.nl/sensimar.

Winq TUI Fuerteventura uitzicht

* Deelnemers zijn op 9 maart beschikbaar om gefotografeerd te worden. De reis van de winnaars vindt plaats tussen 18 mei en 21 juni. Werknemers van Winq en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Zie ook de volledige actievoorwaarden.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 95

Deze keer: Sauvage-acteur Félix Maritaud, mannen in rokken en Netta

Neem een abonnement

Geef cadeau