Years & Years deelt lied speciaal voor Valentijsdag: ‘Valentino’

Leestijd: < 1 min

Zanger MNEK zingt samen met Years & Years-zanger Olly Alexander een duet met de titel ‘Valentino’. De video komt vandaag uit, op Valentijnsdag. Te zien is hoe Olly met zijn liefdesverdriet om een jongen troost zoekt bij MNEK. Die laatste mag zelfs mee de badkamer in.

Alles is roze in de nieuwe video van Years & Years en MNEK. Maar schijn bedriegt: hier is serieus liefdesleed aan de hand. Olly Alexander zingt over een zekere Valentino die voor geen meter is te vertrouwen.

Op een verder vrolijke flamenco-beat ontrafelt zich een liefdesverhaal zonder happy end. Maar omdat MNEK een luisterend oor heeft en voor afleiding zorgt, komt het allemaal toch nog een beetje goed.

Schaamteloos gay
Aan i-D Magazine vertelt Olly: “Ik ben er trots op hoe schaamteloos gay de video is. Twee mannen die zingen over een jongen komt nog steeds teleurstellend weinig voor, dus ik ben heel blij dat we dit lied hebben uitgebracht.”

MNEK, die eigenlijk Uzo Emenike heet, vertelt: “Olly stuurde me een paar dagen geleden een bericht dat we ‘Valentino’ moesten uitbrengen op Valentijnsdag. Dus natuurlijk zei ik: laten we dat doen!”

Hier de video van ‘Valentino’:

Powered by Labrador CMS