Winq ♥︎ Unobvious

Risoprints en expo in De Hallen

18 februari 2019, Winq redactie, 2 minuten

Unobvious is een nieuwe creative studio gevestigd in De Hallen in Amsterdam Oud West. In de winkel worden eigen ontworpen Risoprints en ansichtkaarten verkocht. Ook is er plaats voor werk van Rotterdamse kunstenaar Tim Mastik. 

Unobvious is een collectief van Suzan Krabben, Edwin Hanssen en Mark van Hooff. Drie creatieve professionals met individuele vaardigheden die synergie hebben gevonden in deze samenwerking. Ze werken gezamenlijk aan creatieve concepten die zich op het snijvlak bevinden van grafisch ontwerp, styling en productontwerp. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn de revitalisatie van de collectie en de rebranding voor Balacron covers, de organisatie en het campagne design voor Festival Designkwartier in Den Haag en een interieurdesign project voor Cognizant Laboratories in Amsterdam.

Vanaf zaterdag 16 februari exposeert Tim Mastik (1986) drie maanden lang nieuw werk in de winkel van creative studio Unobvious in Amsterdam. De werken bestaan uit tape, (plexi)glas en papier. Speciaal voor de expositie bij Unobvious is er ook een limited edition zeefdruk gemaakt. Al het werk is te koop.

Werk Tim Mastik

Autodidact Tim heeft in zijn werken een haast obsessieve aandacht voor vorm, herhaling en materiaal als inspiratie. Door het onderwerp te ontleden, te spelen met ritme, symmetrie en asymmetrie, creëert hij een onverwachte dynamiek tussen kleur en vorm. Geometrie en minimalisme zijn belangrijke thema's in zijn ontwerpen. Zijn werken kenmerken zich door een schijnbare eenvoud in vorm en gevoel voor detail. Het proces is essentieel; experiment naar materialiteit speelt hierbij een grote rol waardoor er een eigen textuur en diepte ontstaat.

Hannie Dankbaarpassage 8 (De Hallen)
Amsterdam
Meer info: unobvious.nl

Volg je ons al op Instagram?

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 107

Deze keer: een queer trouwspecial, It's a Sin en alles over de verkiezingen

Neem een abonnement

Geef cadeau