Sneak peek: nieuwe beelden én muziek uit de Elton John-film

‘Hold me closer, Tony Danza!’

20 februari 2019, Winq redactie, 3 minuten

Na het megasucces van Bohemian Rhapsody kijken de fans van Elton John reikhalzend uit naar de film over de Britse zanger die vernoemd is naar een van zijn vroegere hits: Rocketman. Hoor hier hoe goed acteur Taron Edgerton de stem van Elton John benadert.

Taron Edgerton zingt in de nieuwe trailer een fragment uit ‘Tiny Dancer’, wat door velen grappenderwijs werd verbasterd tot ‘Hold me closer, Tony Danza’. Maar dat terzijde.

In een korte vooruitblik in de onderstaande video vertelt muziekproducent Giles Martin (de zoon van Beatles-producent George Martin): “Elton John heeft mij verteld dat hij nog nooit iemand beter zijn liedjes had horen zingen dan Taron.”

Grote verrassing
Taron Edgerton is voornamelijk bekend van zijn rol in de Kingsmen-films. Dat hij goed kan zingen is voor velen een grote verrassing. Regisseur Dexter Fletcher vertelt: “Taron zingt echt in de film en hij is erg overtuigend. Zijn stem is geweldig.”

Rocketman gaat over de beginjaren van de carrière van Elton John, de eerste roem, de problemen die hij gaandeweg ondervindt en zijn steeds verder ontsporende druggebruik.

Fantasy musical
Eerder zei Edgerton over Rocketman: “Iedereen denkt dat dit een biopic is. Maar het is een fantasy musical.” Die dus wel gebaseerd is op het leven van Elton John. De zanger heeft zijn zegen al gegeven. Producent Matthew Vaughn vertelde aan The Hollywood Reporter: “Elton zei tegen ons: laat alles maar zien. Ga maar R-rated als dat nodig is.”

Dat belooft dus wat. Naast Taron Edgerton zijn Jamie Bell, Richard Madden, Gemma Jones en Bruce Dallas Howard te zien in Rocketman. De filmrelease staat gepland voor eind mei 2019. Hier alvast een sneak peek.

Bron: Gay Times

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau