Bekijk de komische trailer van Poms, met ‘Golden Girls’ die cheerleader worden

Leestijd: < 1 min

Je bent nooit te oud om cheerleader te worden. Dat bewijst actrice Diane Keaton, die  tussen andere oudjes in een bejaardentehuis is terechtgekomen. Daarom trommelt ze haar leeftijdgenoten op en begint ze een team: Poms. Bekijk de trailer van deze komische film.

Poms is de titel van een film die later dit jaar verschijnt. De film draait om het eenvoudige gegeven dat bejaarde dames samen een droom najagen: ze worden cheerleader. Dit leidt tot allerlei komische verwikkelingen.

Diane Keaton speelt de hoofdrol van Martha, die de laatste jaren van haar leven moet slijten in een bejaardentehuis. Omdat ze geen zin heeft om bij de pakken neer te zitten, begint ze een cheerleader-team.

De cast bestaat verder uit oudgedienden als Pam Grier, Jacki Weaver, Celia Weston en Rhea Perlman (bekend van Cheers). Samen vormen ze een soort Golden Girls, maar dan als cheerleaders. Tot de jongere acteurs behoort Alisha Boe, bekend van haar rol in 13 Reasons Why.

Poms is gemaakt door de bedenkers van Bad Moms en Book Club. Zarah Hayes regisseerde de film op basis van het script van Shane Atkinson.

Bekijk hier de trailer van Poms. De film verschijnt in augustus in de Nederlandse bioscopen.

Powered by Labrador CMS