Deze tv-serie willen we zien: Glamourous

27 februari 2019, Winq redactie, 2 minuten

Eva Longoria en Damon Wayans Jr. zijn bezig met een pilot van een nieuwe tv-serie genaamd Glamourous. Die gaat over Marco, een tiener die make-up draagt, dol is op mode en plotseling gevraagd wordt om bij een cosmeticabedrijf te gaan werken. Brooke Shields is alvast van de partij.

Glamourous belooft een grensverleggende serie te zijn. Uit de eerste informatie die naar buiten sijpelt, blijkt dat de hoofdpersoon zichzelf ‘gender niet-conform’ te noemen. En er zijn niet zoveel series waarin zulke hoofdpersonen voorkomen.

De serie gaat over Marco, een ambitieuze tiener die make-up draagt en dol is op mode. Nadat hij zijn middelbare schooldiploma heeft gehaald, verandert zijn leven voorgoed.

Marco heeft een eigen YouTube-kanaal waarvoor hij video’s maakt. In een van die filmpjes maakt hij korte metten met een cosmeticabedrijf en de spullen die ze verkopen. Als reactie nodigt de directeur hem uit en biedt hem een baan aan.

Die directeur wordt gespeeld door Brooke Shields (bekend van The Blue Lagoon en Suddenly Susan). Haar zoon werkt ook bij het bedrijf. Hij is openlijk homo, nogal een alfamannetje en de tegenpool van zijn moeder Madolyn. De rol van de zoon wordt gespeeld door Pierson Fodé (bekend van The Bold and the Beautiful).

Marco zelf wordt gespeeld door Ben J. Pierce. Hij was eerder te zien in Fuller House, waarin hij een gay karakter speelde. Ook had hij een rol in Reverie. Ben bracht onlangs nog een single uit onder de naam Miss Benny. Het is één groot glamour extravaganza, zoals je hier onder kunt zien.

De eerste aflevering van Glamourous wordt gemaakt voor de Amerikaanse zender The CW. Of er groen licht komt voor een complete serie? We hopen het!

Bron: Gay Times

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 123

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau