Bekijk de nieuwe trailer van Queer Eye – seizoen 3

Emotionele rollercoaster

Leestijd: < 1 min

Het nieuwe seizoen van Queer Eye belooft weer een emotionele rollercoaster te worden. Vanaf 15 maart is te zien hoe de Fab Five afreizen naar Kansas, Missouri, waar ze de lesbische Jess komen helpen. Dat levert meteen al wat traantjes op. Hier de eerste beelden.

Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Antoni Porowski, Karamo Brown en Tan France trekken er voor de derde keer op uit om mensen te helpen die moeilijke momenten doormaken in hun levens.

In de trailer is Jess te zien uit Kansas, Missouri. Ze is zwart en lesbisch en weet niet wat ze aanmoet met haar emoties. “Ze willen dat ik me anders voordoe”, zegt ze. “Zwarter. Minder wit. Meer gay of juist minder gay. Ik heb het gevoel dat ik nergens bij hoor.”

Er komt ook een man voorbij die afhankelijk is van zijn alcoholverslaving en een vrouw die opbiecht dat ze zichzelf helemaal heeft laten gaan nadat haar broer is omgekomen bij een auto-ongeluk. 

Later dit jaar volgen vier mini-afleveringen van Queer Eye, die zijn opgenomen in Japan.  Maar eerst: de trailer van het derde seizoen, dat op 15 maart in première gaat op Netflix.

Powered by Labrador CMS