Countryzanger Cameron Hawthorne komt uit de kast

Bekijk hier de video waarin hij danst met zijn vriend

11 maart 2019, Winq redactie, 3 minuten

Cameron Hawthorne heeft een video opgenomen voor zijn single ‘Dancing In The Living Room’. Er zijn verschillende dansende koppels te zien. Dan komt hij zelf in beeld terwijl hij danst met zijn partner. Het blijkt zijn eigen vriend te zijn…

‘I’ve got you in my arms and I’m right at home’, zingt Cameron Hawthorne terwijl hij en zijn vriend elkaar innig vasthouden. “Ik blijf het speciaal vinden om samen met mijn vriend thuis door de kamer te dansen”, vertelt Cameron. “Als je gay bent is het niet altijd even gemakkelijk om in het openbaar te dansen dan wanneer je hetero bent.”

Over ‘Dancing In The Living Room’: “Met dit lied wilde ik laten zien hoe speciaal dit moment is voor een koppel als wij. Wanneer je met z’n tweeën bent in de geborgenheid van je eigen huis.”

Conservatief
De wereld van de countrymuziek is vrij conservatief. Erg veel voorbeelden van artiesten die gay zijn, zijn er niet. Vorig jaar zei countryzangeres Kacey Musgraves nog hoe fijn ze het zou vinden als er op een dag een ‘gay country music icon’ zou opstaan.

In het verleden kwamen Chely Wright en Ty Herndon uit de kast en nu dus ook Cameron Hawthorne. Zal hij zich ontpoppen tot het icoon waar Kacey naar uitkijkt?

Hier de video:

Bron: GayStarNews

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: 4 verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awards

Neem een abonnement

Geef cadeau