Now Apocalypse wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender Starz en draait om Ulysses Zane, een jonge man die zijn weg probeert te vinden in het leven in Los Angeles. Zijn beste vriend is Beau Mirchoff, over wie hij fantaseert dat hij seks met hem heeft. In plaats daarvan leeft hij zich uit op dating-apps, wat in de eerste aflevering al meteen leidt tot een pikante scène.

Aanvankelijk lijkt de serie te draaien om de vriendschappen en kortstondige affaires van Ulysses, maar gaandeweg blijkt dat er iets duisters speelt op de achtergrond. Zijn dit dromen, rookt Ulysses te veel wiet of zijn die sci-fi achtige wezens echt?

De casting van Now Apocalypse heeft vooral geselecteerd op uiterlijk, wat de serie een nogal soapy karakter geeft. Maar daarvoor krijg je dan wel knapperds voorgeschoteld als Beau Mirchoff (uit de serie Awkward) en Tyler Posey (bekend van Teen Wolf). En Avan Jogia natuurlijk, die de rol van Ulysses speelt.

Avan Jogia is 27 jaar. In 2011 richtte hij de LHBTQ-organisatie Straight But Not Narrow op. Verder zou je hem kunnen kennen van Victorious, een tienerserie. In Now Apocalypse gooit hij alle remmen los, op Instagram houdt hij het bij bescheiden kiekjes. Dit zijn z’n mooiste foto’s, maar eerst: de trailer van Now Apocalypse.