Hier is de nieuwe trailer van Chilling Adventures of Sabrina

Seizoen twee komt eraan

19 maart 2019, Winq redactie, 3 minuten

"Being wicked never felt so good…" Dat is het motto van het nieuwe seizoen van Chilling Adventures of Sabrina, dat op 5 april van start gaat op Netflix. Bekijk hier de trailer waarin Sabrina nogal duistere toeren uithaalt.

Het tweede seizoen van Chilling Adventures of Sabrina belooft sexier en enger te worden, zegt bedenker van de serie Roberto Aguirre-Sacasa. “Vooral de tweede helft van het nieuwe seizoen is ambitieus. Reken op veel horror en veel romantiek.”

In de nieuwe trailer is te zien hoe Sabrina haar duistere kant opzoekt. Vier mannen moeten het ontgelden en er is een romance met een duister figuur. Het lijkt erop dat de onschuldige Sabrina er definitief voor kiest (of wordt ze gedwongen?) om over te stappen naar ‘the dark side’.

Dorian Grey
Ook leuk om te weten: Jedidah Goodace (bekend van Descendants) speelt de eigenaar van een nachtclub genaamd Dorian Grey’s Room, die zelf Dorian Grey heet. En niet heel toevallig heeft hij een schilderij dat is behekst en dat hij heeft verstopt, net als in het verhaal van Oscar Wilde.

Eind december kondigde Netflix aan dat er ook een derde en vierde seizoen zullen komen van Chilling Adventures of Sabrina. Maar op 5 april is eerst seizoen twee aan de beurt. Hier de trailer.

Bron: Gay Times

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 117

De nieuwste editie van Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau