Au! Kandidaat steekt zichzelf in de fik tijdens Drag Race

Presentatrice: dit gaat veel te ver

21 maart 2019, Winq redactie, 4 minuten

Tijdens een aflevering van de Thaise RuPaul’s Drag Race zorgde drag queen Kandy Zyanide voor een wel heel bijzondere stunt. Met een aansteker stak ze haar jurk in de hens, waardoor die voor de helft verdween. Maar het liep niet helemaal goed af…

Kandy Zyanide is een creatie van Sukun Dongnoi. Om zijn medekandidaten af te troeven had hij een waar spektakelstuk op het programma staan: hij zou Kandy Zyanide laten optreden in een brandende jurk.

Het had een groots effect: de onderste helft van de jurk brandde weg. Hoewel Kandy Zyanide deze ronde won, kwam ze er zelf niet zonder kleerscheuren vanaf. Op social media werden foto’s gedeeld waarop te zien is hoe haar gezicht in verband is gewikkeld. Daarvoor al zagen we Kandy in de weer met zalf, om de brandwonden in haar gezicht te kalmeren.

Pangina Heals is een van de presentatrices van Drag Race Thailand. Die had kritiek. Ze verlangde terug naar de tijd dat drag queens hun emoties uitten of het gevoel van het liedje dat ze playbacken, in plaats van dit soort toeren uit te halen op het podium.

Hier de beelden. De stunt met de aansteker begint na ongeveer vier minuten.

Bron: GayStarnews

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 110

Deze keer: Oscar and the Wolf, Everybody's Talking About Jamie en Tim & Nicolaas

Neem een abonnement

Geef cadeau