Met Winq en TUI naar Fuerteventura

“Vakantie is heel anders met kinderen dan als je alleen gaat”

Pascal (40) en Wesley (40)

Leestijd: < 1 min

Onderwijsassistent en parttime barman Pascal (40) en cameraman Wesley (40) zijn al 21 jaar bij elkaar. Samen hebben ze twee kinderen: Julian (9) en Laure (7). Dat is natuurlijk gezellig, maar een adults only vakantie bij TUI SENSIMAR klinkt de twee ook wel prettig in de oren…

Wesley: “Wij hebben elkaar 21 jaar geleden ontmoet in een kroeg in Rotterdam.”

Pascal: “Ik heb hem die avond mee naar huis genomen en hij is nooit meer weggegaan.”

Wesley: “We hebben samen twee kinderen. De helft van de week zijn ze bij hun moeder en de andere helft bij ons.”

Pascal: “Acht jaar geleden zijn we getrouwd. We waren in Las Vegas en Wesley vroeg me toen in een helikopter ten huwelijk. Met Elvis Presley als getuige hebben we elkaar in een klein kapelletje het jawoord gegeven. Heel fout allemaal. In Nederland hebben we het drie jaar later nog een keer overgedaan, maar dan echt.”

Wesley: “We hebben onlangs een nieuwbouwhuis gekocht, daardoor zitten we nu met dubbele lasten. We zijn dus écht toe aan vakantie.”

“Met Elvis Presley als getuige hebben we elkaar het jawoord gegeven”

Pascal: “Vakantie vieren we heel divers. Van een all-inclusive resort tot een mooie rondreis. Soms alleen, maar vaak met de kinderen.”

Wesley: “Het is heel anders met kinderen dan als je alleen gaat. Dus af en toe is het wel fijn om met z’n tweetjes weg te kunnen.”

Pascal: “Wesley moet voor zijn werk vaak naar het buitenland. Hij was de afgelopen weken in Thailand, op het moment van deze fotoshoot zie ik hem weer voor het eerst.”

Wesley: “Vrienden zeggen dan ‘Fijne vakantie!’, maar dat is het natuurlijk niet. Ik ben dan gewoon hard aan het werk. Daarom ben ik wel toe aan een échte vakantie, samen met Pascal.”

Pascal: “Dan mag ik ook eens een keertje mee, haha.”

Wesley: “Het lijkt ons leuk eens naar een adults only resort te gaan. We vinden onze kinderen heel erg leuk, maar het is ook weleens fijn geen gekrijs van andere kinderen te horen bij het zwembad.”

Pascal: “En niet te hoeven kijken of onzekinderen het naar hun zin hebben, maar zelf genieten.”

Met dank aan IXXI.

Powered by Labrador CMS