Met Winq en TUI naar Fuerteventura!

Maak kans op een reischeque t.w.v. 1.000 euro!

Welk stel verdient een romantische zonvakantie?

Leestijd: 3 minuten - op 05 april 2019

Een aantal maanden geleden vroegen we jullie welk koppel écht toe is aan een romantische zonvakantie. We kregen meer dan tweehonderd reacties en maakten een selectie. Nu stellen we de drie koppels aan je voor. Stem of je favoriete koppel en maak kans op een reischeque t.w.v. 1.000 euro!

Pascal en Wesley

Pascal en Wesley
Pascal en Wesley

Onderwijsassistent en parttime barman Pascal (40) en cameraman Wesley (40) zijn al 21 jaar bij elkaar. Samen hebben ze twee kinderen: Julian (9) en Laure (7). Dat is natuurlijk gezellig, maar een adults only vakantie bij TUI SENSIMAR klinkt de twee ook wel prettig in de oren…

Bekijk de video van Pascal en Wesley

Hazem en Ali

Hazem en Ali
Hazem en Ali

Journalist Hazem (35) en medewerker maatschappelijke zorg Ali (30) vluchtten drie jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland. Via Facebook kwamen ze met elkaar in contact en nog geen jaar later besloten ze te trouwen en samen te gaan wonen. Op zonvakantie zijn ze nog nooit geweest, iets waar ze maar wat aan toe zijn.

Bekijk de video van Hazem en Ali

Junior en Spikey

Junior en Spikey
Junior en Spikey

Programmeur van club NYX Junior (32) en danser en dj Spikey (27) leerden elkaar kennen door mee te doen aan een dansprogramma. Inmiddels zijn ze vijf jaar samen en drie jaar verloofd. Stil zitten doen ze nooit, maar dat is misschien zo nu en dan niet eens zo’n heel slecht idee.

Bekijk de video van Junior en Spikey

Zo doe je mee!
Wie heeft volgens jou die romantische zonvakantie in TUI SENSIMAR Royal Palm Resort & Spa op Fuerteventura meer dan verdiend? Laat het ons weten en maak kans op een reischeque t.w.v. 1.000 euro!

TUI SENSIMAR is onbeperkt genieten van een romantische all-in zonvakantie, alleen voor volwassenen. meer weten over tui sensimar? ga naar tui.nl/sensimar.

Met dank aan IXXI.

Volg je ons al op Instagram?

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 96

Deze keer: Van Gogh-directeur Axel Rüger en 10 jaar Queer Palm

Neem een abonnement

Geef cadeau