Nu in de winkel

Bestel nu een losse Winq met Sauvage-acteur Félix Maritaud

Lees hier wat de nieuwste editie van Winq je te bieden heeft

Leestijd: 2 minuten - door Winq redactie op 05 april 2019

Cannes-ontdekking Félix Maritaud was afgelopen jaren te zien in verschillende Franse topfilms, waaronder het broeierige Sauvage, dat nog steeds te zien is in de bioscoop. Voor Winq ging hij uit de kleren, want: "Naakt is niets om je voor te schamen". Verder in de nieuwe editie van Winq: mannen in rokken en een reportage over dakloze queers in San Francisco. Hier volgt een overzicht van al het moois in de nieuwste Winq.

Wil jij Winq los bestellen? Klik dan hier.

Luca Hänni is Up & Coming

De knapste man van het Eurovisie Songfestival dit jaar? ‘Onze’ Duncan komt een eind, de Zweedse zanger John Lundvik met z’n brede armen ook. Maar van wie bij ons het water in de mond loopt, is toch wel de Zwitserse Luca Hänni.

Luca Hanni
Beeld: srf/lukas maeder

Coververhaal: Félix Maritaud

Félix Maritaud ontpopte zich dankzij twee hits op rij – het met prijzen overladen gay-epos 120 BPM en het grimmige sekswerkersdrama Sauvage - tot een van de succesvolste recente ontdekkingen op het festival van Cannes. De 26-jarige acteur werd na talloze baantjes letterlijk van de straat geplukt, net als zijn personage léo in Sauvage. “Zodra ik voor de camera stond, merkte ik dat dit is, wat écht bij mij past.”

Félix Maritaud
Beeld: Carin Verbruggen & Ferry Drenthem Soesman

Maikel en Elio zijn een Happy Couple

“Toen ik zijn moeder ontmoette, moest hij haar nog vertellen dat zijn vorige relatie over was”, ouch! Het mooie liefdesverhaal van Maikel en Elio.

Happy Couple Elio Heres en Maikel Huisman
Beeld: Roel Janssen

Rokjesdag

Aynouk Tan gaat voor Winq in gesprek met vijf mensen die graag rokken dragen. JeanPaul Paula is een van hen: “Er zijn plekken waarvan ik weet dat ik er niet veilig ben, dan trek ik geen rok aan.”

JeanPaul Paula voor Winq
Beeld: Ernst Coppejans

Winq in Amerika, deel 1

Queer in tijden van Trump. Hoe is het nu gesteld met de Verenigde Staten? Winq reist naar vier steden, kriskras door Amerika, op zoek naar een antwoord. nu, deel 1.

San Fransisco

Netta’s tour door Tel Aviv

In mei moet ‘Toy’-zangeres Netta Barzilai haar Eurovisie-troon opgeven. Ze heeft een druk jaar achter de rug, met veel optredens in Europa, maar ook een voorzichtige doorbraak in Amerika. Ze leidt ons rond in Tel Aviv, waar ze nu een paar jaar woont.

Netta voor WInq in Tel Aviv
Beeld: Eran Levi

Binnenkijken bij Arian en Onno in Vinkeveen

Creatief activator Arian van Rijssen (38) en manager marketingcommunicatie Onno Wittenberg (41) leerden elkaar drie jaar geleden kennen via Happn. Er kwam een date en samen gingen ze al snel op zoek naar een appartement in Amsterdam. Uiteindelijk belandden ze toch in Vinkeveen. De deuren gaan voor ons open om een kijkje te nemen in het huis met de oneindige houten latten.

Beeld: Dario en Misja

Winq nu in huis

Nu cadeau bij een abonnement: 2-pack Micro Touch Boxers van Hanro, ter waarde van 59,90 euro. Hier vind je info over alle abonnementsvormen.


Het nummer los bestellen? Klik dan hier.

Volg je ons al op Instagram?

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 102

Deze keer: queer in tijden van corona

Neem een abonnement

Geef cadeau