Binnenkort op Netflix: de Coachella-show van Beyoncé

Bekijk alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

Het was een van de meest overdonderende optredens in de Amerikaanse festivalgeschiedenis, het concert waar Beyoncé vorig jaar in schitterde tijdens Coachella. Op 17 april staat een intiem verslag van dat concert op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

Homecoming: A Film By Beyoncé is de officiële titel van deze intieme concertregistratie. Of het optreden in zijn compleetheid is te zien, weten we nog niet, maar de aankondiging biedt beelden en interviews uit de periode dat het concert werd voorbereid. Beyoncé vertelt over haar visie en over de boodschap van empowerment die ze wil overbrengen.

Tijdens het Coachella-concert trad Beyoncé voor het eerst sinds tijden weer op met haar collega’s van Destiny’s Child. Ze zongen samen een medley van de hits ‘Lose My Breath’, ‘Say My Name’ en ‘Soldier’. De complete setlist vind je hier.

De concertfilm is vanaf woensdag 17 te zien via Netflix, precies tussen de twee weekends waarin Coachella dit jaar gehouden wordt. Hier de trailer, die een voice-over bevat van mensenrechtenactiviste Maya Angelou.

Powered by Labrador CMS