Winq ♥︎ Liquid Kiddy

Duncan op het grote doek tijdens Liquid Kiddy Eurovision

Met sexy afterparty

12 april 2019, Winq redactie, 3 minuten

Dikke kans dat Nederland met Duncan Laurence op 18 mei voor het eerst sinds decennia het Eurovisie Songfestival gaat winnen. Dat wil je natuurlijk niet alleen vieren. Daarom organiseert Liquid Kiddy voorafgaand aan hun nieuwe editie een speciale Eurovision Party. 

Als we de bookmakers mogen geloven, gaat ‘onze’ Duncan Laurence er op 18 mei dubbel en dwars met de winst vandoor tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Beetje treurig als je dan alleen op de bank zit.

Een alternatief: de organisatie van queer dancefeest Liquid Kiddy vertoont op 18 mei vanaf 20:00 uur de finale van het Songfestival op een groot scherm bij Warehouse Elementenstraat Amsterdam. Een bar en snacks zijn aanwezig, jij hoeft alleen je goede humeur en eventueel een Hollands vlaggetje mee te nemen.

Liquid Kiddy

Wanneer Duncan er hopelijk glansrijk met de winst vandoor is gegaan, gaat de avond naadloos verder in de nieuwe editie van Liquid Kiddy. Dit keer telt het feest drie zalen. In zaal 1 vind je de mannen van SEXY Hustlaball, met een lekkere line-up en spannende liveacts. In zaal 2 vind je Damage Party (uit de koker van Mister B) met progressieve beats, kinky optredens en sexy dansers. Ten slotte vind je in zaal 3 Totally, met lekkere urban tracks, performers en live entertainment.

Tickets koop je via liquidkiddy.stager.nl. Heb je reeds een ticket voor Liquid Kiddy? Voor 5 euro krijg je ook toegang tot de Eurovision Party. Die euro’s zijn welbesteed, want ze gaan direct naar the For All Who Love Foundation, die zich inzet voor meer tolerantie en acceptatie van iedereen die buiten de norm valt.

 

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 114

Deze keer: vier verschillende covers, met de winnaars van de Winq Diversity Awar

Neem een abonnement

Geef cadeau