Winq ♥︎ Liquid Kiddy

Duncan op het grote doek tijdens Liquid Kiddy Eurovision

Maak kans op 2x2 kaarten

Leestijd: 3 minuten - door Winq redactie op 12 april 2019

Dikke kans dat Nederland met Duncan Laurence op 18 mei voor het eerst sinds decennia het Eurovisie Songfestival gaat winnen. Dat wil je natuurlijk niet alleen vieren. Lees snel verder en maak kans op gratis kaartjes voor Liquid Kiddy Eurovision.

Als we de bookmakers mogen geloven, gaat ‘onze’ Duncan Laurence er op 18 mei dubbel en dwars met de winst vandoor tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Beetje treurig als je dan alleen op de bank zit.

Een alternatief: de organisatie van queer dancefeest Liquid Kiddy vertoont op 18 mei vanaf 20:00 uur de finale van het Songfestival op een groot scherm bij Warehouse Elementenstraat Amsterdam. Een bar en snacks zijn aanwezig, jij hoeft alleen je goede humeur en eventueel een Hollands vlaggetje mee te nemen.

Liquid Kiddy

Wanneer Duncan er hopelijk glansrijk met de winst vandoor is gegaan, gaat de avond naadloos verder in de nieuwe editie van Liquid Kiddy. Dit keer telt het feest drie zalen. In zaal 1 vind je de mannen van SEXY Hustlaball, met een lekkere line-up en spannende liveacts. In zaal 2 vind je Damage Party (uit de koker van Mister B) met progressieve beats, kinky optredens en sexy dansers. Ten slotte vind je in zaal 3 Totally, met lekkere urban tracks, performers en live entertainment.

Tickets koop je via liquidkiddy.stager.nl. Heb je reeds een ticket voor Liquid Kiddy? Voor 5 euro krijg je ook toegang tot de Eurovision Party. Die euro’s zijn welbesteed, want ze gaan direct naar the For All Who Love Foundation, die zich inzet voor meer tolerantie en acceptatie van iedereen die buiten de norm valt.

 

Kans maken op 2 x 2 gratis tickets voor de Eurovision Party en Liquid Kiddy? Stuur een mail met je voor- en achternaam naar win@winq.com o.v.v. "Liquid Kiddy". Met de winnaars nemen we zo snel mogelijk contact op.

Advertentie
Advertentie
Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 95

Deze keer: Sauvage-acteur Félix Maritaud, mannen in rokken en Netta

Neem een abonnement

Geef cadeau