Big Little Lies gaat over een aantal vrouwen die wonen in Monterey. In het eerste seizoen was te zien hoe Celeste, het karakter van Nicole Kidman, werd mishandeld door haar echtgenoot Perry, een rol van Alexander Skarsgård.

Het eerste seizoen bestond uit zeven afleveringen en werd overladen met prijzen, waaronder vier Golden Globes en een aantal Emmy Awards. Op 9 juni start HBO met het tweede seizoen van de serie, die in Nederland te zien zal zijn via Ziggo.

Sterrencast
De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz en Laura Dern. In het tweede seizoen komt Meryl Streep de cast versterken. Zij speelt de moeder van Perry.

Meryl Streep was zo enthousiast over haar deelname aan de serie, dat ze al tekende toen er nog helemaal geen script was.

Pas op! Spoilers!
In een eerste trailer is te zien hoe de hoofdrolspeelsters moeite hebben om door te gaan met hun leven nadat Perry is overleden. Hoe hij kwam te overlijden was te zien aan het einde van het eerste seizoen. Meryl Streep weet in haar rol van moeder van niets en vraagt zich af: “Mijn zoon is dood. Ik wil weten wat er met hem is gebeurd. Dat wil ik je graag vragen, maar de waarheid krijg ik toch niet te horen… Of wel?”