Oprichters Jan Willem Roordink en Thijs Boon lieten zich voor SQM2 Gym inspireren door oldskool en newskool (kick)boxing gyms uit New York. De gym biedt trainingen aan van professionals met jarenlange ervaring uit de kracht- en vechtsportwereld.

Voor iedereen toegankelijk
Trainers als onder andere professioneel bokser Gino da Fonseca (Hoofdtrainer Boksen), muaythai kampioen Francois Lubbers (Hoofdtrainer Kickboksen, bekend van Vos Gym) en marathonloper Cally Yang (Hoofdtrainer Road en Impact) maken de lessen voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau.

Persoonlijke aanpak
In de sportschool staat een persoonlijke aanpak en kwalitatieve training centraal. Wekelijks worden er 50 groepslessen gegeven, met grote variatie aan onder andere (kick)bokslessen, looptraining en verschillende lessen krachttraining en functional training.

Fitness
Naast deelname aan lessen, biedt SQM2 Gym ook personal training aan en beschikt de gym over een breed aanbod aan hoogwaardige fitnessapparatuur. 

Boek een proefweek
Wil je kennismaken met SQM2 Gym? Vraag dan gratis een proefweek aan en kom (kick)boksen of fitnessen. Kijk voor meer informatie op de website van SQM2 Gym.