Winq ♥ Movies

Kom naar onze speciale vertoning van prijswinnende documentaire Galore

Nog maar enkele tickets beschikbaar

30 april 2019, Winq redactie, 2 minuten

Bij Winq dromen we graag weg bij een mooie film. Daarom organiseren we op zondag 12 mei een speciale vertoning van de Nederlandse documentaire Galore bij Het Ketelhuis in Amsterdam.

Een jaar lang volgden regisseurs Lazlo en Dylan Tonk Amsterdamse dragqueen Lady Galore tijdens haar grootste transformatie ooit.

Binnen de Europese drag community heeft Galore zich door haar jarenlange inzet voor zichtbaarheid en saamhorigheid onmisbaar gemaakt. Sander den Baas, de man achter Lady Galore, merkt dat deze toewijding zijn tol begint te eisen. Hoewel zijn overgewicht Lady Galore tot een unieke verschijning maakt en haar succes bracht, kampt Sander met steeds meer gezondheidsproblemen. Een maagverkleining moet ervoor gaan zorgen dat hij in korte tijd weer een gezond gewicht zal bereiken. Maar wat blijft er over van Lady Galore?

Galore still

Deze integere documentaire over zelfverzekerdheid, kwetsbaarheid en de kracht en schaduwkanten van de Nederlandse drag- en queer scene ontving wat ons betreft zeer terecht de publieksprijs voor Beste Documentaire tijdens de Roze Filmdagen afgelopen maart. 

Op zondag 12 mei om 19.00 uur organiseren we een speciale vertoning van Galore bij Het Ketelhuis in Amsterdam. Na de film is er een Q&A met Lady Galore.

Via www.ketelhuis.nl koop je een ticket inclusief een leuke goodiebag voor slechts € 10,-. Deze vertoning is ook te boeken met je Cineville-pas. Zien we je daar?

Volg je ons al op Instagram?

Delen op

Winq in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks een overzicht van de beste artikelen.

Magazine 122

De nieuwe Winq is uit!

Neem een abonnement

Geef cadeau