Hot op Instagram: de Colombiaanse zanger Maluma

¡Caliente!

Leestijd: < 1 min

Met z’n broeierige stem bracht hij niet alleen Madonna in vervoering, maar ook (een deel van) haar fans toen die de video zagen van het duet dat de Queen of Pop en haar nieuwste knuffeltje met elkaar zingen. Menigeen vroeg zich af: zou het nu een setje zijn? Wij bekeken alvast zijn Instagram-account. Dit zijn de mooiste foto’s van Maluma.

Maluma werd in 1994 als Juan Luis Londoño Arias geboren  in Medellín, Colombia. Zijn artiestennaam verwijst naar de namen van zijn ouders en zijn zus, Marlli, Luis en Manuela. In 2016 scoorde hij in Nederland al een bescheiden hit met ‘Chantaje’, een duet met Shakira.

Of het duet met Madonna, ‘Medellín’ genaamd, ook een hit wordt? Dat vragen we ons af. Op de radio krijgt de zangeres een stuk minder airplay dan pak ‘m beet een Taylor Swift en als je de aantallen op YouTube bekijkt van de laatste singles van beide zangeressen:  Madonna stond maandagmiddag om 16.00 uur op 12,5 miljoen weergaven en de nieuwe single van Taylor Swift, die in dezelfde week uitkwam, op ruim 100 miljoen.

Maar goed, Taylor heeft die jongen van Panic! At The Disco en Madonna natuurlijk Maluma. En als we dan mogen kiezen… Hier de mooiste foto’s van de laatste.

Powered by Labrador CMS